SOMMARN

hör nu på go vänner så ska ja för er berätta va den gossen gjorde de va i sköna maj, nej d va ingen gosse utan d va jag moa, och d va nt i sköna maj utan d va i somras aka juni-juli-augusti :)))
 
JO ni hörde (lol läste för ja skriver ju detta, pratar nt XD) rätt!! jag ska göra ett ~classic~ blogginlägg om sommarn :))) nu när mörkret är HELA TIN o nt så mkt sol, speciellt nt om en jobbar i ett köpentrum som jag och shi får sol nånsin :SSS (kmr dö pga solbrist :S), så ska jag visa er hur min sommar såg ut!!!! lr bitar av den iallafalll!!!!
 
alltså förresten en grej som jag har hittat på är att 'i alla fall' är ett ord??? jag skriver alltid 'iallafall', fast jag vet att det egentligen är tre ord, men det blir liksom alltid bara ett ändå??? :SSS
 
vi börjar här, när ja och isak bodde i min mormors lägenhet typ en vecka. hon bor i västra hamnen och var bortrest så vi fick bo där och kan ba säga att detta var det jag fick titta på hela tin och ja, jag klagade ju inte som ni kanske förstår ;)))
SO MUCH CHILLIN, d ser ju ut som om jag är på kreta lr nåt???? tog morgondopp hela tin  och kvällsdopp och hade solexem :)))))
 
sen åkte vi till Hven pga isaks familj har ett hus där och assååååå längtar tills ja e pensionär och bor på hven och ba går prommenader m mina hundar och katter och typ har en ateljé och lyssnar på klassisk musik och är go och gla hela tin. *drömmer mig bort* plus att det ska  vara sommar hela tiden
*carpe vågens rörelser :P*
 
här e en selfie på standen, d blåste :P 
mmm sand mellan tårna :)
här latjade jag lite med självutlösaren :))) ville liksom få den där busiga tjejen på stranden looken, lyckas jag???
*fångar ögonblicket* jag skulle ta en *busig tjej springer på stranden bild* men heh håret kom i vägen :$
lyckas bättre här ;P
*bloggbild* läste denne boken under sommarn, den va bra
beautifuuuuullll!!!
<333
sen firade jag och isak årsdag i vårt förhållande och gick ut och åt enl. tradition!!! här e isak mit ti ett skratt när ja sagt något han tyckte va rolitt & dumt :)) 
assååå kolla in denne maten??? ni fattar ju *lyxigt* d e liksom en "skagentoast" ba ordet gör att jag känner mig rik??
här e kanske den coolaste bilden ja tog på hela sommarn?? KOLLA LIKSOM, ser ut som att jag har benhår av eld alt. guld??
sen tog jag färjan hem pga behövde jobba :'((( men när ja åkte färja så njöt jag pga kände mig som i skärgårdsdoktorn1!!
 
klart slut från klöversmoa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0